Friday, May 13, 2016

Daripada seorang sahabat


May peace be upon you

"Yang sakit itulah yang baik. Aku just nak yang terbaik je untuk kau. Ingat saja saja je ke aku buat macam tu. He does not deserve your loyalty, your love and of course YOUR TEARS. Show to him kau boleh hidup lagi baik tanpa dia. Dia tu bukan sesiapa pun, he's just a guy yang tak reti menghormati perempuan do, acah-acah sayang, bagi harapan pastu blah. Tak rasa damn ke chimpanzee tu ? Lupakan dia, padam semua bekas yang dia tinggal pls sayang. And if you still want to wait for him, takde sapa boleh halang kecuali Allah. Ingat satu benda je, kalau dia memang dah tertulis untuk kau, dah jadi mcm ni pon one fine day he will still be yours. BUT, bear in mind, takdir Allah kita tak tahu, dan jangan terus berharap pada yang tak pasti. Just go with the flow and keep praying. Allah is the one who knows and gives everything that is good for you. Whisper to the earth, He will hear you"

"Semua orang sayang kau. Kitaorang ada untuk kau. Kenapa nak ignore kitaorang yang sayang kau ni hanya semata mata seorang yang dah benci kau?"

Sekarang aku patut buat apa ? Ye. Berdoa.


No comments:

Post a Comment