Thursday, December 3, 2015

Maaf

Maaf.
Perkataan pertama yang aku nak cakap dekat kau
Ketahuilah bahawa sesungguhnya perkataan maaf tu sangat sukar nak keluar daripada mulut seorang Izzyani
Ego.
Ye, ego.
Ego aku memang tinggi melangit KLCC pun tak boleh lawan

Maaf.
Maaf, kerana selalu menggangu kau
Maaf, kerana tak pernah nak faham kau
Maaf, kerana aku selalu salah sangka dekat kau
Maaf, kerana selalu kutuk kau depan kawan kawan
Maaf, kerana tak pernah sabar dengan kau
Maaf, kerana hati ini selalu mencarut dekat kau
Maaf, awak.

Dan paling penting,

Maaf, kerana terjumpa blog hingusan awak time sekolah
dan
Maaf, yanie tergelak terbahak bahak

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Belajar elok elok ye Dr. kat UKM Cheras sana tu hihihihihihi. Yanie harap awak tak jumpa blog Yanie ekekeke

(Ketahuilah bahawasanya post ini ditulis pada waktu kelas komputer yang maha bosan)